ZSÉDA, 2012

2011. december 12-én a Párizsi Nagyáruház Lotz termében mutatták be Zsédenyi Adrienn könyvét. Az est házigazdája: Abaházi Csaba, a Class FM műsorvezetője volt. A jelenlévőknek Zséda egy rövidke koncerttel kedveskedett.

Az énekesnő legkedveltebb produkciójából (A zongorista és én) énekelt világsikereket és jazzklasszikusokat. Zongorán Rakonczai Viktor kísérte. Ezek a dalok különösen kedvesek és fontosak számára, melyeket maga válogatott össze, hisz mindegyikben talált olyat, ami tökéletesen jellemzi őt. Elhangzott a Mindhalálig mellettem című sláger is, a 2004-es Csudafilm főcímdala.

Zséda könyvecskéje egy kalendárium tele rengeteg hasznos információval, és az énekesnő kedvenceivel. Segít nekünk kialakítani ideális ruhatárunkat, amely nélkülözhetetlen és tökéletesen variálható darabokat tartalmaz az év minden napjára. Bemutatja a kiegészítők színes világát, a megjelenés legfontosabb kellékeit. Megosztja tapasztalatait a szépségápolás terén is: hova érdemes járnunk, mire figyeljünk.  Végül megismertet minket kedvenc helyeivel. Ebben a fejezetben megtalálhatjuk az általa gyakran látogatott boltokat. Hol szerezhetjük be a stílusunknak legmegfelelőbb ruhákat, ékszereket, kiegészítőket, ajándékokat, hova vihetjük gyermekünket játszani, hol érdemes megebédelnünk, vagy innunk egy kávét. Végül pedig olyan magyar városokat mutat be, ahova érdemes valamelyik hétvégén kirándulni egyet.

E szép, hasznos kis könyvet bárhova magunkkal vihetjük, így válhat hű tásunkká a mindennapokban.

„Vannak Nők, igen, szigorúan nagy N-nel Nők, akik, ha belépnek a szobába, megáll körülöttük a levegő. Mindegy, mit viselnek, mindegy, hogy azt hol vásárolták, egy egyszerű sál is királynői palásttá változik rajtuk. Titkuk van, olyan belső ragyogásuk, kisugárzásuk, ami különlegessé, ellenállhatatlanná teszi őket. Ilyen Nő volt Greta Garbo, Marilyn Monroe és Audrey Hepburn. Ilyen Nő az én anyukám is, aki nem lett világsztár, de akin még a saját maga által készített ruhák is olyan megkérdőjelezhetetlenül tökéletesen állnak, ahogyan az a Nagykönyvben meg van írva.

De milyen Nagykönyvben is? Hol van, melyik boltban kapható az a könyv, amelyben le vannak írva ezek a titkok, amelyet élete során minden nő keres?

Bár ezt a Nagykönyvet még én sem találtam meg, ebben a kiadványban szeretném átadni Nektek mindazt, amit a nagyvilágból, saját környezetemből és anyukámtól lestem el és tanultam meg. Mindazt, amit én gondolok erről a titokról.

Az Elivel való találkozás mérföldkő volt az életemben. Ő mutatta meg, hogy hogyan is kell az öltözködést profi szinten művelni és kezelni, tőle rengeteget tanultam.

Fittyet hányni az aktuális trendekre, a divatra lehet, de kizárólag biztos és szilárd alapokon álló ízléssel, valamint stílusérzékkel.

Nem csupán, sőt, főként nem divatról fogtok olvasni ebben a kalendáriumban. Ennél sokkal többet szeretnék megosztani Veletek: megmutatom kedvenc helyeimet, végigviszlek Benneteket az én városomon, Budapesten, és vidéken is, ahol a turnébusz megáll… Remélem, ti is találtok majd benne olyan részeket, amelyben felismeritek annak a bizonyos Nagykönyvnek egy-egy bekezdését, az örök stílus apró titkait.

Sok szeretettel: Zséda”

A KÖTET ALAPADATAI

Szerző: Zsédenyi Adrienn

Cím: Zséda 2012

Kiadó: Alexandra Kiadó, 2011

Oldal: 192 oldal

ISBN: 9789632977621

Fogyasztói ár: 3500-, Forint

Author: Milák Bernadett Tünde

(1989, Budapest) * A Regisztrált Tehetségpont újságírója * bernadett.milak@hotmail.com * (30/543-56-66)