Honlapszabályzat

Kérlek, hogy a PR Herald tartalmi anyagainak felhasználása (másodközlések) előtt olvasd el az alábbi szabályokat. A jelen internetes oldal  használatával ezek a feltételek rád nézve kötelezővé válnak.
1. Tartalom felhasználására vonatkozó jogok, szabályok
2. Tartalmi felelősség
3. Adatvédelmi elveink
4. A szolgáltatás elérhetõsége
5. Kapcsolatfelvétel
1. Tartalom felhasználására vonatkozó jogok, szabályok
www.prherald.hu sokoldalú internetes szolgáltatás, amely pr-szakmai tartalmi anyagokat, linkeket és más információkat nyújt, ingyenes formában.
A honlapunkon található design-elemeket, a logót, más grafikai megoldásokat és tartalom teljes egészét szerzői jogszabályok védik, és az itt található tartalmak ingyenes további hasznosítása csak előzetes engedéllyel, és a PR Herald (www.prherald.hu), mint forrás megjelölésével történhet.
A jelen honlapon található szövegek, képek, illusztrációk, védjegyek és szolgáltatások a kiadó jogos tulajdonában vagy használatában vannak.
www.prherald.hu tulajdonosaként természetesen hozzájárulok ahhoz is, hogy az oldalon közölt információkat, elemzéseket magáncélra (például a szakdolgozat megírásához) – előzetes engedély nélkül is -, saját felelősségedre felhasználd.
2. Tartalmi felelősség
www.prherald.hu honlapon található cikkek a szerkesztőség tagjainak véleményét tükrözik, kivéve az olvasói és felhasználói reagálásokat. (Ez utóbbiakat igyekszünk minden esetben a cikk alján jelezni.)
www.prherald.hu honlapon található hirdetések tartalmáért a kiadó felelősséget vállal, ugyanakkor kijelenti, hogy az oldalon csak olyan fizetett megjelenés szerepelhet, amely megfelel a PR Herald Online általános hirdetési feltételeinek, és a hatályos jogszabályok előírásainak.
www.prherald.hu adat- és hírtartalmának pontosságáért és valódiságáért a főszerkesztő minden tőle elvárhatót elkövet, a felhasznált hírforrásokat a lehető legnagyobb körültekintéssel választja ki. A tartalom pontosságával és valódiságával kapcsolatban a kiadó erkölcsi felelősséget vállal, anyagi kártérítési és kártalanítási igények alól azonban mentesül.
3. Adatvédelmi elveink
A honlap munkatársai személyes adatkérés esetén minden esetben pontosan megjelölik az információkérések konkrét célját, és a másoktól kapott adatokat csakis azon célból használják fel.
A regisztrált felhasználók, és az előfizetők adatainak biztonságos tárolásáért technikailag minden elvárhatót megteszünk, s a személyes adatok védelmére vonatkozó 1992. évi LXIII. törvény előírásait maradéktalanul betartjuk és betartatjuk. A regisztrált felhasználók, és az előfizetők adatait a kiadó tárolja, és azokat statisztikai célokra összesítve szabadon használja. A regisztrált felhasználók és a vásárlók adatait a kiadó közvetlen üzletszerzésre csakis írásbeli, kifejezetten erre vonatkozó hozzájárulásuk esetén használja fel, és harmadik fél részére e felhatalmazás nélkül semmilyen körülmények között nem adja át!
4. A szolgáltatás elérhetősége
www.prherald.hu szolgáltatásának meghibásodásából, kimaradásából eredő esetleges károkért a honlap tulajdonosai nem felelnek.
A kiadó nem tartozik felelősséggel az esetleges technikai problémák vagy más, a szolgáltatás elérhetőségét, használatát gátló hibákért.
Varga Mihály