MAROS JUDIT (1984)

A Sakkom Interaktív marketingkommunikációs és pr-ügynökség új munkatársa: Maros Judit – a londoni Chartered Institute of Public Relations 2008-as diákversenyének döntőse –, az ügyfelek sajtókommunikációjának támogatásában és a keresőmarketing kampányok menedzselésében vállal szerepet.


Maros Judit (25) 2007-ben diplomázott a Budapesti Gazdasági Főiskola Külkereskedelmi Karán, egyetemi végzettséget pedig az angliai Bournemouth University public relations szakán szerzett. Anyanyelvén kívül folyékonyan beszél spanyolul, angolul és olaszul. 

Tanulmányai során a londoni Chartered Institute of Public Relations 2008-as diákversenyének döntőse lett.

Maros Judit a Sakkom Interaktívnál töltött próbaideje alatt megszerezte a Google AdWords Professional minősítést, így a jövőben az ügyfelek sajtókommunikációjának támogatása mellett a keresőmarketing kampányok menedzselésében is aktív szerepet vállal.

Szabadidejét legszívesebben sportolással és utazással tölti.

Judit új munkahelye a mély szakmai tudást ötvözi a korszerű technológiai megoldásokkal, így hatékony, mérhető marketing és pr tevékenységet kínál ügyfelei számára.

Nem csak egyike a százhuszonhat magyarországi pr ügynökségnek, hiszen a klasszikus lehetőségeken túl átfogó internetstratégiával és online kommunikációs megoldásokkal tesszük interaktívvá partnereink webes megjelenését.

A cég portfoliója ennek megfelelően rendkívül széles, a marketing és a pr teljes spektrumát magában foglalja, így könnyedén és hatékonyan találja meg a megfelelő fókuszpontokat, ügyfelei pedig rövid időn belül számolhatnak üzleti eredményeik növekedésével.

A munkatársak szakmai hozzáértését az is bizonyítja, hogy az ügynökség tagjai Web CEO minősítéssel, és hat Google Adwords Professional címmel rendelkeznek.

Megbízóik sorában saját területükön jelentős szerepet betöltő vállalatok találhatók: ilyen a Hírek Média, a NetAcademia Oktatóközpont, a NEXON, az Optimum Látásjavító Lézerközpont, a Sicontact és a Sixt Magyarország is.

Forrás: http://www.sakkom.hu/sajto/sakkom/kepek/Maros_Judit_Sakkom_print.jpg
A szakember portréfotója a printmédia számára
Maros Judit fényképe webes felbontásban

Author: Kozarek Andrea

A Sakkom Interaktív „Google AdWords Professional” minősítéssel rendelkező szakmai vezetője. akozarek@sakkom.hu