A GRÁL-FÉNY A LOVAGOK VILÁGOSSÁGA

KRAUSZ TIVADAR: A Szent Grál Godwin szerint című könyve

Az Írók Alapítványa – Széphalom Könyvműhely szervezésében KRAUSZ TIVADAR: A Szent Grál Godwin szerint című könyve bemutatója lesz 2018. február 22-én 18:00 órakor a Magyar Napló Könyvesboltban. Cím: 1085 Budapest, József krt. 70. A könyv a helyszínen kedvezményesen megvásárolható.


A szerzővel beszélget: Rőczei György történész
Közreműködik: Libor Laura színművész

MOTTÓ:
“Ismered a nagylelkűséget, a szolgálatkészséget és bátorságot? A szívedből ismered? Legalább az egyik érzést! Akkor fölizzhat benned – máskülönben a károdra lesz (!) – a Grál-fény, a lovagok világossága.”
A mához szól az ősi legenda a jeles felvidéki író sajátos interpretációjában.

Az esemény kapcsolódik a Magyar Széppróza Ünnepéhez:
JÓKAI MÓR SZÜLETÉSNAPJA TISZTELETÉRE a Magyar Írószövetség kezdeményezésére az idei évtől február 18-a a Magyar Széppróza Ünnepe.
*
FRISSÍTÉS:
Krausz Tivadar 2018. június 8-án, pénteken dedikálja kötetét a könyvhéten a Széphalom sátránál.

*

Dokumentumfilm az író, költőről:

Author: Láng Judit

Láng Judit, - Libik György díj (2016) Radnóti díj (2018) Szécsi Magda díj (2018) író, újságíró, rádiós. Írásaiban és tevékenységével kiáll a társadalmilag alávetettek mellett. Írásai a Népszavában és annak irodalmi mellékletében a Szép szóban, a litera.hu-n, a civiltavasz.hu-n, a huppa.hu-n, az Irodalmi Centrifugában, a demokrata.info-n, az Amerikai Népszavában, a Hetedhéthatárban, illetve más egyéb közéleti és irodalmi portálokon olvashatóak. Holokauszt-túlélő család gyermekeként meggyőződéses antifasiszta.