ÚJ KÖZÖSSÉGI ENCIKLOPÉDIA FELÜLET

Az Infinety Online sales house portfóliója ezúttal – a Wikipédiához hasonlóan működő -, új közösségi enciklopédiával bővült. A külföldi Wikihow.com modelljét meghonosító Hogyankell.hu weboldal direkt megkeresés útján lett az Infinety Network új partnere.
A Hogyankell.hu egy közösség által szerkesztett wiki tudástár, amely különböző témakörök mentén ad praktikus tanácsokat az élet minden területére. Az egyes problémák kifejtése, a megoldásukhoz szükséges útmutatások és hasznos tippek jól átlátható, egységes struktúrájú cikkek formájában kerülnek megírásra, melyek az oldal működését biztosító MediaWiki motornak köszönhetően bármikor szabadon bővíthetőek, szerkeszthetőek. A közösségi tudás gyarapítását szolgáló cikkeket még színesebbé teszik a mellékelt illusztrációk, illetve az adott témához kapcsolódó YouTube videók.

„- A hobbiprojektnek indult honlap hamar kinőtte magát, rövid idő alatt nagy népszerűségre tett szert az internetezők körében. Cikkeink és olvasótáborunk száma napról napra növekszik, havonta jelenleg már 220 ezer feletti az egyedi látogatók száma” – mondta Kolma Kornél, a Hogyankell.hu alapítója.

„- Hirdetőinknek minőségi tematikus tartalmakat előállító weboldalakat kínálunk, és az általunk értékesített online felületeken keresztül havonta 3 millió egyedi látogatót érünk el. Örülünk, hogy portfóliónkban tudhatjuk a Hogyankell.hu-t, hiszen így egy újabb felhasználóbarát, kiváló magyar tartalommal és magas egyedi látogatószámmal rendelkező felületet ajánlhatunk hirdető ügyfeleinknek” – mondta el Ablonczy Ákos, az Infinety Online Kft. ügyvezető igazgatója.

KAPCSOLÓDÓ WEBCÍMEK:

A Hogyankell.hu weboldala:
http://www.hogyankell.hu

A Hogyankell.hu Facebook oldala:
https://www.facebook.com/Hogyankell.hu

Az Infinety Online weboldala:
http://www.infinety.hu

Az Infinety Online Facebook oldal:
https://www.facebook.com/pages/Infinety-Online-Kft/150600744979379

Author: Kozarek Andrea

A Sakkom Interaktív „Google AdWords Professional” minősítéssel rendelkező szakmai vezetője. akozarek@sakkom.hu