A Pódium Színház 2014 tavaszán bemutatja Brunner Tamás: „Kánkán hármasban” című bohózatát. A téma időtlen, a darab – a klasszikus magyar kabaré és szinpadi szerzők nyomán járva –, emberi esendőségeinkról szól, ezúttal a humor nyelvén. A szerző arra törekedett, hogy aki megnézi a színdarabot, jól szórakozzon, legyen egy kellemes estéje, nevessen, sőt vidámságát őrizze meg másnapra is. Ezt a célt szolgálja az előadás során megszólaló számos ismert melódia is.

Az illusztráció a Pódium Társulat egy korábbi előadásán készült 2013

A „Kánkán hármasban” című bohózatot Bedani Natália rendezi, aki színészként is jeles képviselője a bohózatot bemutató társualtnak. Korábbi alakításait és rendezési tapasztalait egyaránt kamatoztathatja a sok lehetőséget rejtő darabban. Minden színművész pontosan igazolhatja azt, hogy a szórakoztatás nem könnyű műfaj. Megérezni a helyzetekben lévő komikumot, majd mindezt jó érzékkel, színvonalasan bemutatni – nagy figyelmet, érzékenységet igenylő tevékenység, amelyre a képességet Bedani Natália és színművész kollégái már többször megmutatták, a közönség megelégedésére.

A Pódium Színház csapata nagyrészt a budapesti Madách Színház művészeiből és tagjaiból eredetileg Pódium Társulat néven alakult. A művészeknek meggyőződésük, hogy manapság az embereknek – a mindennapok gondjai közepette – még inkább szükségük van kikapcsolódásra, felhőtlen szórakozásra. Céljuk olyan színvonalas előadások létrehozása, amelyeken a néző átadja magát a felhőtlen szórakozásnak és részese lesz egy olyan eseménynek, amelyre minden bizonnyal sokáig szívesen emlékszik vissza. Ennek megvalósításához hívtak meg a társulatba olyan színészeket, és kortárs szerzőket, akiknek második otthonukká tudnak válni a reflektorokkal megvilágított, világot jelentő deszkák.